A BERUHÁZÓ

25 év tapasztalattal rendelkező,
100% magyar tulajdonú SISKIN Cégcsoport.

Csizy Dezső
Alapító

Főtevékenység az ingatlanfejlesztés, első sorban lakás, valamint ipari ingatlan hasznosítás. Beruházásainkat a Dél-Budai régióra centralizáljuk.

Csizy Dezső és Lukács Ferenc
Alapítók

Munkásságunkat nem a közreműködésünkkel létrejött projektek nagysága, az általunk értékesített lakások száma vagy az árbevétel határozza meg és minősíti, hanem azoknak az embereknek a visszajelzése, akikkel az évek során kapcsolatba kerültünk. Legyen szó lakástulajdonosokról vagy bérlőkről, építőipari szakemberekről vagy befektetőkről.

Csőke Krisztián
Vezérigazgató

SAJÁT GENERÁLKIVITELEZŐ

Saját generálkivitelező cégünk szavatolja, hogy a tervezési fázistól kezdve a beköltözés napjáig minden az elvárásoknak megfelelően alakuljon. Egy kézben tartjuk az eseményeket, így teljes a rálátásunk, illetve hatásunk az építkezés folyamatára.  Ennek biztosítékául szolgál az évtizedek óta velünk munkakapcsolatban álló szakértő, minőség iránt elkötelezett, megbízható és állandó alvállalkozói csapat.   A minőségen túl nagy hangsúlyt fektetünk az esztétikumra és a funkcionalitásra. Ebben nyújtanak segítséget  az építészmérnöki, lakberendezői és látványtervezői szakképesítéssel és tapasztalattal rendelkező vevőkoordinátoraink.

Musch Ernő
Műszaki igazgató

Garanciális osztályunk a későbbiekben is készséggel áll a lakástulajdonosok rendelkezésére.

PROJEKTJEINK

A SISKIN Cégcsoport legújabb, 11. kerületi projektje a 2019. óta épülő Budai Walzer Lakópark, mely egy minden eddiginél látványosabb formatervvel, természetközeli koncepcióval büszkélkedhet. Rendhagyóan szellős beépítettségével, hatalmas zöldfelületeivel és a gépjárműforgalom teljes kizárásával új szintre emeli a nyugalom és a biztonság fogalmát. Az épületeket övező, hangulatos parkban közösségi- és játszóterek kialakításával gondoskodunk róla, hogy a beköltözők ne csak egy minden igényt kielégítő, nívós otthonra, hanem egy összetartó közösségre is rátaláljanak, ha a Budai Walzer 28-91 nm közötti lakásait választják.

Újbuda ‒ fejlődése, infrastrukturális beruházásai, fekvése, "élhetősége" miatt ‒ egyre népszerűbb az otthonkeresők, illetve a befektetési céllal lakást vásárlók körében. Részben ennek, részben pedig minőségi kivitelezésű, megfizethető árú lakásainak és remek lokációjának köszönheti népszerűségét a 2016. és 2020. között épült Budai Bolero Lakópark, melynek 25-95 nm közötti, erkélyes lakásai már az építkezés befejezése előtt egy évvel elkeltek. A Budai Bolero – a belváros és az oktatási, valamint kulturális intézmények közelsége, a kiváló tömegközlekedés és a számtalan bevásárlási lehetőség miatt – ideális választásnak bizonyult azok számára, akik ezer ponton kötődnek a városhoz, otthonukban azonban nyugalomra vágynak.

A 11 ütemben épült, 2005-2017. között folyamatosan átadott Kondorosi lakónegyed új színt vitt Albertfalva életébe. A minőségi kialakítású, 28-75 nm-es lakások több száz család számára biztosítanak nyugodt, kényelmes, kiszámítható életet a környék fejlett infrastruktúrájának és a kivitelezés magas színvonalának köszönhetően.

A II. kerület frekventált részén 2001-ben épült, 140 lakásos, exkluzív Szépilona Lakópark nemcsak luxus minőségben kivitelezett otthonaival, hanem sportlétesítményeivel (feszített víztükrű medence, fitness- és squashterem), rekreációs szolgáltatásaival (szauna, szolárium, pezsgőfürdő), szellős, átgondolt beépítésével, a dimbes-dombos budai oldalra nyíló, festői szépségű panorámájával is elvarázsolta a beköltözőket.

1116 Budapest, Fehérvári út 168-178.

+36 1 203 7876
info@siskin.hu

Adatvédelem

2023. évi XXV. törvény