A LAKÓNEGYED SZOLGÁLTATÁSAI

Játszótér

A gyerekeket a Budai Walzer zárt kertjében saját játszótér várja, így önfeledten és biztonságban élvezhetik a szabad levegőn töltött időt.

Parkosított környezet

Az épületek körül elterülő, parkosított, folyamatosan gondozott kertben minden évszakban felüdülés a séta, kocogás.

Free wifi pontok

Összekötjük a kellemest a hasznossal. A lakópark számos pontján nagy sebességgel internetezhetsz, tehát házon kívül is kapcsolatban maradsz a világgal – teljesen díjmentesen.

Közösségi terek

Lakógyűlés, klubdélután vagy közös garázsvásár? A közösségi terek kialakításával minden adott ahhoz, hogy összetartó közösséggé kovácsolódjatok.

Fitness

Tudod, melyik a leghatékonyabb edzés? A rendszeres. Annak érdekében, hogy ne múljon el nap sportolás nélkül, házhoz jönnek a kültéri fitness gépek, és télen-nyáron várják a mozgás szerelmeseit.

Gyaloghíd

A gyalogosközlekedés megkönnyítése érdekében egy hangulatos kis híd ível át a patak felett és rövidíti le a sétát a Kondorosi út felé.

Elektromos töltőállomás

Az elektromos autók tulajdonosairól sem feledkeztünk meg, számukra töltőpontokat alakítunk ki a lakópark területén, amennyiben a jogszabályok elérhetővé teszik. Felár ellenében a mélygarázsban lehetőség nyílik saját, zárható elektromos aljzat kialakítására.

Kerítéssel védett lakókörnyezet

Mindenki számára mást jelent a biztonság. A Budai Walzer védett, szeparált környezete hozzájárul a mindennapi élet felhőtlen nyugalmához.

Kamerarendszer

A földszinti bejáratokhoz és garázslehajtókhoz (a ki- és belépési oldalakon egyaránt) kamerákat szerelünk fel.

Hatalmas zöldfelületek

Az ivókutakkal, pihenőkkel, padokkal tarkított zöldfelületek lehetőséget teremtenek a pihenésre, feltöltődésre.

Zöld labirintus

A lakópark gondozott parkjában nemcsak játszótér, hanem zöld labirintus is várja a gyerekeket, remek játéklehetőséget kínálva a kis örökmozgóknak.

Tervezett MOL Limopont

A MOL folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően lassan a főváros teljes területén biztosított a közösségi autózás lehetősége. A CAR SHARING egy olyan autókölcsönző szolgáltatás, mely az online regisztrációt követően a nap 24 órájában igénybe vehető egy applikáció segítségével.

Szelektív hulladékgyűjtő pontok

A Budai Walzer a környezettudatosság jegyében lehetőséget biztosít a hulladék szelektíven történő gyűjtésére, tárolására. Erre vonatkozóan kijelölt gyűjtőpontokat hozunk létre.

Proxi kártyás belépőrendszer

A Budai Walzer teremgarázsaiban található számozott gépkocsibeállókhoz egy proxy kártyás garázskapun át vezet az út. Ennek köszönhetően fokozott a biztonság, mert a garázsba történő bejutás csak a proxy kártyával rendelkezőknek biztosított.

Intelligens közvilágítás

A mozgásra aktiválódó világítási rendszerek segítségével jelentős energiamegtakarítás érhető el, melynek köszönhetően az üzemeletetési költségek is csökkennek. A mozgásérzékelőkkel felszerelt lámpák jó szolgálatot tesznek a garázs, valamint a kert megvilágításánál.
Földszinti lakásaink kertkapcsolattal,
továbbá minden emeleti lakásunk erkéllyel rendelkezik.

LAKÁSOK EXTRA MŰSZAKI TARTALOMMAL

Minden lakás split rendszerű (WIFI-elérésű) klímaberendezéssel felszerelt. Felár ellenében több klímaberendezés is igényelhető, akár multisplit kivitelben.

A fűtési rendszer acéllemez lapradiátorokkal (Vogel&Noot), helyiségenként szabályozható termosztatikus szeleppel, illetve lakásonként központi digitális (WIFI-elérésű) termosztáttal működik.

A lakások bejárati ajtaja több ponton záródó biztonsági ajtó, központi zárszerkezettel, optikai kitekintővel és fémküszöbbel.

A lakások összes nyílászárójára vakolható beépített tokos, a nyílászárókkal harmonizáló színű árnyékolókat (redőny) terveztünk.

A lépcsőházi kapun történő bejutást intelligens kaputelefon-rendszer teszi lehetővé. A beléptetés (a kapu nyitása) a lakásokból egyetlen gomb megnyomásával történik.

Az épület fűtését és melegvíz-ellátását energiatakarékos, kondenzációs gázkazán biztosítja a 2020 utáni szigorúbb energetikai előírásoknak megfelelően hőszívattyúval kiegészítve.

TOVÁBBI KISZOLGÁLÓ HELYISÉGEK

Gondnoki lakás

Közös képviseleti iroda

Porta / őrszolgálati helyiség

Biciklitárolók

Közösségi tér

Takarítószertár

IRODA

Az irodaház építése előreláthatóan a beruházás 5-6. ütemével együtt indul,
ahol a tervek szerint többek között gyógyszertár, drogéria, élelmiszerbolt, bankfiók, ATM, vendéglátóegység, szépségszalon, játszóház, edzőterem, magánorvosi rendelő, önkiszolgáló mosoda is rendelkezésre áll majd.

1116 Budapest, Fehérvári út 168-178.

+36 1 203 7876
info@siskin.hu

Adatvédelem

2023. évi XXV. törvény