Múltunk mérföldkövei

Cégcsoportunk évtizedek óta stabil szereplője az ingatlanfejlesztői piacnak. Tevékenységünket 1996-ban kezdtük el a főváros budai oldalán. A II. és XII. kerület kivételes adottságú telkein épült luxus társasházakat ‒ az ingatlanpiaci trendeknek és igényeknek megfelelően ‒ a Szépilona Lakópark kivitelezése követte. A 2002-ben átadott, 140 lakásos, exkluzív lakópark nemcsak minőségi otthonaival, hanem sportlétesítményeivel, rekreációs szolgáltatásaival, szellős, átgondolt beépítésével, valamint festői panorámájával is elvarázsolta a beköltözőket.

2004-ben új irányt vettek beruházásaink, a cég választása egy 11. kerületi telekre esett, ahová egy belső kertes, 1750 család számára otthont adó épületegyüttest álmodtunk meg. A Kondorosi Lakónegyed neve azóta fogalommá vált és bevésődött a köztudatba. A helyválasztás mindkét fél ‒ a lakásvásárlók, illetve a beruházó ‒ teljes megelégedésére szolgált, ezért a cégcsoport 2016-ban egy újabb, remek adottságú telekre tűzte ki zászlaját a 11. kerületben.

Az Alíz utcában azóta is lázas építkezés folyik, a cégünk iránti bizalomról, illetve a Budai Bolero átgondolt tervezéséről és remek adottságairól árulkodik az a tény, hogy a társasházak szinte valamennyi lakása egy évvel a befejezés előtt elkelt. Cégcsoportunk az építkezés levezénylésén, illetve a lakások igény szerinti kialakításán és határidőre történő átadásán túl olyan szolgáltatásokat is nyújt, melyekkel a lakossági és befektetési célú ingatlanvásárlókat segíti (pl. belsőépítészet, lakberendezés).

Munkatársaink

Musch Ernő
Műszaki igazgató

Csőke Krisztián
Értékesítési igazgató

Tajerling Ágnes
Műszaki koordináció osztályvezető

Genczler Kata
Műszaki koordinátor

Kelemen Ildikó
Jogi asszisztens

Barta Ágnes
Értékesítési csoportvezető

Nagy Balázs
Marketing asszisztens

Molnár Emese
Értékesítő

1116 Budapest, Fehérvári út 168-178.

+36 1 203 7876
info@siskin.hu ADATVÉDELEM