Finanszírozás

Ütemezett fizetés

Ez az elnevezés annyit tesz, meghatározott időközönként, egyforma részleteket fizetve egyenlíted ki a lakás vételárát. A 10%-os foglaló kifizetése után (mely az előszerződés aláírásához kötött, lehet készpénzfizetés vagy átutalás) a vételár fennmaradó részét hatfelé osztjuk, így neked még további 6 alkalommal kell 15%-ot fizetned a lakás átadásáig.

20-80%-os fizetési konstrukció ‒ amikor a végére marad a nagyobb falat

Ebben az esetben 2x10%-ot fizetsz előre (10% a foglaló, ennek befizetése után 8 banki napon belül kerül sor a következő 10%-os vételárrész befizetésére), a fennmaradó 80%-ot pedig csak a lakás átadásakor kell kifizetned. Ez a konstrukció például abban az esetben lehet szerencsés választás, ha új otthonodat egy másik ingatlan értékesítéséből finanszírozod, és a lakás lekötésekor még bizonytalan az adásvétel dátuma. Ha ezt a konstrukciót választod, kalkulálj vele, hogy a lakás vételára 6%-kal magasabb.

Személyre szabott fizetési konstrukció ‒ mindent lehet, csak kérni kell!

Na jó, majdnem mindent. Mondd meg, milyen ütemezés és/vagy mekkora hitelösszeg lenne ideális a számodra, és mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást.

Lakás-takarékpénztári megtakarítás. Neked van? Miért nem ezzel kezdted?

Természetesen ebből is fedezheted a lakásvásárlást, csak azt kell megbeszélnünk, mekkora a Lakás-takarékpénztárból finanszírozandó összeg, és az mikor válik felhasználhatóvá.

1116 Budapest, Fehérvári út 168-178.

+36 1 203 7876
info@siskin.hu ADATVÉDELEM